19.02.2008 г., 14:02 ч.

''В края на началото'' 

  Поезия » Любовна
554 0 0

                 ''В края на началото''

                     Не знам аз докога
                      ще я карам все така.
                     Нима това е моята съдба
                       да греша с всяка срещната жена.

              Тогава истината ще узная,
                   това може би е края.
                 Или настъпва нова ера 
          в края на началото на тази сфера.
        
                       Не бива сам да оставам,
                      защото добре се познавам.
                        Ето, че идва и нова мода,
                          която разваля народа.

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??