13.11.2019 г., 20:33 ч.

В края на тунела 

  Поезия » Друга
209 0 0

Срещнах го.
Тъй ми се струва.
Без подробностите да знам.
Без все още думите му да чувам.
Той е там.
Като част от самата мен е.
Има здрава ръка. И със нея ще ме поеме.
От смъкване на духа
ще ме пази, от голямото ми залутване.
Вече знам.
Нито "не", нито "да" са ми нужни.
Откри ме сам.  

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??