18.02.2016 г., 21:56 ч.

В кухнята 

  Поезия » Бели стихове
606 0 0

Стоя си в любимата стая.

Отново сама.

Пия от чашата му. 

Вече измита. 

Няма го тук. 

Изхвърлих боклука. 

Бутилката беше в него.  

Само десертът стои непокътнат 

и моята слаба душа. 

Няма покоряване. 

Прекалено е сладка тортата. 

А душата прекалено горчива. 

Ни за едното има човек насреща, 

нито за другото сърце горещо.

© Саня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??