19.07.2021 г., 7:51 ч.

В леглото сакам да си лоша 

  Поезия » Хумористична, Пародии
446 4 3


В леглото сакам да си лоша,
задръжки секакви да падат,
от страст направо да са строша,
комшиите да полудяват...

 

Да се люлее полилея,
да падат плочките у банята,
да събуждаш в мене змея,
тапети да фърчат из спалнята...

 

Тува го сакам, ама то,
оказа се, че си такава
(и още питам се: Защо?)
единствено... когат ма няма...

 

Пък я кугато да те гуша
се болки имаш у главата,
и се при мен е гола суша,
и нема екшън... у кревата...

 

И се си лоша, ма не там,
а с чуждите мъже си грешница,
та май единствено я знам,
че имам си у дОма... вещица...

 

Всъщност... лоша си със другите...
а със мен си само зла
(и аз такоф съм им с съпругите...)
Какво да кажа? Ми съдба...

 

Гадното е, че веднъж
у месеца и я че кръшна,
а ти... за секи ден си имаш мъж...
Ядосах са! Ша ти гу върна!

 

Ма то погледнато реално
веднъж у месеца ми стига...
Та сека вечер в наща спалня
не мой, с гаранция, го дигна...

 

Я дубре, че ма отменят -
Уф, тува е жиф късмет!
Толкоз сили в мен утде за сексо да се земат?
Та селски бик не съм... а съм пуйет...

25.03.2016.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??