22.04.2009 г., 17:39 ч.

В лехата 

  Поезия » Друга
493 0 1

 

В лехата

 

Игликата изви листенца,

лехата оживя.

Студената земя проблесна,

посипана с роса.

 

Игликата очи отвори

и цъфна красота.

Прогони грижи и тревоги,

зарадва се света.

© Тоди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??