Замълчи!...
В мелодията съм!...
Разказва ми истории...
Картините на светове неземни
шепотно под булото си ме зоват...
...
В мелодията съм!...
Възпява ми емоции...
Усещам чувствата нетленни
цветовете колко бързо си менят...
...
В мелодията съм!...
...
Не чуваш?...
Как ще чуваш?!...
...
Замълчи!...
...
В мелодията съм!...
Тя шепне...
....................................................................
© Лилия Всички права запазени
И аз ще искам да я чуя.
Поздравче!