Dec 7, 2008, 6:24 PM

В мелодията!... 

  Poetry
668 0 2
 

Замълчи!...

В мелодията съм!...

Разказва ми истории...

 

Картините на светове неземни

шепотно под булото си ме зоват...

...

В мелодията съм!...

Възпява ми емоции...

 

Усещам чувствата нетленни

цветовете колко бързо си менят...

...

 

В мелодията съм!...

...

Не чуваш?...

Как ще чуваш?!...

...

Замълчи!...

...

 

В мелодията съм!...

 

Тя шепне...

....................................................................

 

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??