17.11.2012 г., 17:42 ч.

В мен 

  Поезия » Друга
771 0 4

Сънувал си?!

Повика ме.

Незримо.

В съня си. 

Не закъснях.

В съня ти 

се явих -

необуздана.

Безумно гола -

само по сатен.

Дъхът ти ме изгаря -

в огън.

А аз нахлувам.

Дръзка.

И нахална.

В съня ти

да посрещна

своя ден...

Сънуваш ме.

докосваш ме,

изгаряш 

тъй крехките ми

пеперудени криле.

Сънувам ли?! 

Денят не се

повтаря.

Сънят ти...

се повтаря

в мен.

 




© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??