В мен либидото умря.
Секс ли? Не, благодаря!
Ни ми трябва да се моля,
нито да се главоболя!
Като има интернет -
с секса всичко е наред!
Там мадами най-отбрани
се предлагат с килограми:
европейки, азиатки,
негритянки и мулатки,
медицински проверени,
здравно обезвирусени!
Колкото си щеш флиртувай,
виртуално ги целувай...!
А жените - те, горките,
си паднАха на ушите!
Има ли пари за хляба -
друго нищо не им трябва!
Могат с часове наред
да си киснат в интернет!
Ако стане и нормално
да зачеват виртуално -
то тогава, щем не щем,
ще ни пращат да пасем!
© Ангел Чортов Всички права запазени
да се зачева виртуално
спирам интернета на мига
те това не ще го понеса.
Поздрав и усмивка за теб.