15.08.2019 г., 8:03 ч.

В миг на обич 

  Поезия » Любовна
230 1 0



Тя седна пред мен и ме погледна,
в очите й сякаш растеше дете.
Богата на обич, на думи зли бедна,
усмивката бримка по бримка плете.

Сърцето ми влюби се в миг, изведнъж,
в красивата дама, в очите отсреща.
Загуби се в мен силният мъж,
потънах безумно в прегръдка гореща.

Докосват косите й моето рамо,
криво от болка, бреме да носи.
Две думи "Обичам те!", нужни са само,
да бъда щастлив, да нямам въпроси.

Миг на обич, неповторим,
с думички прости, с вас споделих.
Човекът обичан е ненараним,
живее красиво, сякаш е в стих.

Явор Перфанов
14.08.2019 г.
Г.Оряховица
 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??