20.11.2008 г., 0:51 ч.

В миг на щастие 

  Поезия » Любовна
753 0 2

В миг на щастие

 

 

Красивото в света, човече,

след мъка само се цени.

Преминал трудности безмерни -

за миг на радост малко спри.

 

И пий от чашата наслада,

награда за безброй беди,

забравил в радост за съдбата,

която в мъка те обви.

 

Красивото е слязло толкоз ниско -

като мечтание, като копнеж.

Остава само ти да си до мене -

на всичко тука смисъл да дадеш.

© Гергана Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чудесно стихотворение
  • много сполучливо стихотворение. Желя Ви щастие
Предложения
: ??:??