20 nov 2008, 0:51

В миг на щастие 

  Poesía » De amor
758 0 2

В миг на щастие

 

 

Красивото в света, човече,

след мъка само се цени.

Преминал трудности безмерни -

за миг на радост малко спри.

 

И пий от чашата наслада,

награда за безброй беди,

забравил в радост за съдбата,

която в мъка те обви.

 

Красивото е слязло толкоз ниско -

като мечтание, като копнеж.

Остава само ти да си до мене -

на всичко тука смисъл да дадеш.

© Гергана Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Чудесно стихотворение
  • много сполучливо стихотворение. Желя Ви щастие
Propuestas
: ??:??