24.11.2012 г., 13:06 ч.

В момент самотен 

  Поезия » Друга
494 0 0

Стойност най-голяма има любовта.

Доверието между двама е мечта.

Господи, кажи ми каква е моята съдба?

Ще бъда ли щастлива някога?

 

Препятствия минаваме ден след ден.

Всеки от нас към успех е устремен.

Но защо все има някой недоволен

oт късмета и от живота си самотен?

 

Може би защото приятел го е предал,

или пък любимият при друга е отлетял?

Часовникът на времето е вече спрял.

И ти се чудиш на кого какво си взел и дал.

 

И слага някой сол във раната дълбока.

Милост не познава ръката му жестока.

Иска да се гърчиш пред него като червей,

но ти, напук на него, приятелю, живей!

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??