18.01.2019 г., 4:08 ч.

В море 

  Поезия » Друга
505 0 0

Вълни петнисти
от хора несити
в море из думи нечути
от души пропити.

Копнеят те да приличат,
затова и там се развличат
на морето вечно,
вовеки неспирно.

Копнеят и те да попият,
и така да се сдобият,
и те с власт и мощ непокорима,
с младост вечна, несравнима.

© Deya Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??