20.06.2014 г., 20:58 ч.

В морето ще се влеем 

  Поезия » Любовна
395 0 1

Във стиховете те обичам.

В съня си името ти сричам.

В душата храм съм ти издигнал.

Пред теб завесата съм вдигнал.

 

И между нас преграда няма.

Животът ни - река голяма.

Една целувка ни разделя

и ни събира във неделя.

 

И двама плуваме в реката,

и хванати с ръка в ръката

в морето горе ще се влеем,

завинаги да го владеем!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??