23.09.2018 г., 16:01 ч.

В моята красива самота 

  Поезия
438 2 4

В моята красива самота

имам си минути радост.

Нежност ражда любовта

в буйната ми бяла младост.

 

В моята красива самота

няма плач, сълзи и болка.

Маха спънки смелостта

с дръзка мисъл  все нагоре…

 

В моята красива самота

не всеки избор е случаен.

Грешки, опит, доброта

сочат хоризонт омаен.

 

В моята красива самота

всяко утро е пред пролет.

Всеки ден  мечти – крила,

всеки миг прекрасен полет.

 

В моята красива самота

с песен ражда се живота.

Пилат опита, не успя,

не го разпъна на Голгота.

 

В моята красива самота

важните неща научих –

отвърнеш ли на любовта,

скоро тя ще ти се случи…

 

22.09.2018г.

Бадемов Цвят

© Mimi Ivanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??