19.02.2009 г., 0:32 ч.

В мрака 

  Поезия » Любовна
605 0 6

В мрака

Търся те в мрака на своя живот,

в морета от сълзи, в океана дълбок,

но вълните отмили са бавно в нощта

всяка оставена твоя следа.


В пустиня от болка и прах от мечти

питам звездите къде ли си…

ала вятърът с пясък покрил е грижливо

пътя, по който ти си преминал…


И в мрака изгубена, мойта душа

моли пощада... и лъч светлина…

и търся те… в мрака на своя живот…

моя далечна, мечтана любов.

© Исабел Мартинес Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??