13.06.2008 г., 6:47 ч.

В началото... 

  Поезия
632 0 4

Божествен откос - БУМ - и роди се света

със помисли чисти и със сълзи роса.

Чувствата лумнаха в огън негаснещ -

любещо галещи и силно болящи.

Небето изплака първите думи.

Земята прие ги и обърна в мотив.

Вятър засвири - родиха се рими,

а птиците запяха и първия стих.

Самодиви въртяха се в паметен танц

за новото бъдеще, за вечния Плам.

Дано не изгасне, дано да боли...

защото без болка сме еднакви... уви...

 

 

 

 

 

© Светослав Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??