19.07.2008 г., 13:48 ч.

... В наслада... 

  Поезия » Любовна
945 0 5

... В наслада...

Показа ми света на твойта страст

и сякаш времето за нас бе спряло.

И моят свят пред мен се завъртя.

Душата ми простенваше в наслада!


Звучеше в мен поредният ми стих

и чувствах се изпълнена със щастие.

Без теб не знаех може би преди,

какво е да потънеш в сладострастие!


Телата ни се сливаха в едно.

В любовен танц посрещахме пак утрото,

и колко хубаво ни е било,

с любов нашепваха си устните!

МаriAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??