13.07.2008 г., 20:54 ч.

В небето 

  Поезия
473 0 3
 

В небето

Танцува джаз

От напукана пролет

Светкавици

Могат ли да се забравят

Гръмнали от толкова високо

 

И озон

Потъва в мокрото

Прашлясало

Застанало на крак

Сребърно часовниче

Колко време ми остава

Колко може още да се стопли

За да не настръхват никога

Сезоните

 

30.05.2008

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??