В небето
Танцува джаз
От напукана пролет
Светкавици
Могат ли да се забравят
Гръмнали от толкова високо
И озон
Потъва в мокрото
Прашлясало
Застанало на крак
Сребърно часовниче
Колко време ми остава
Колко може още да се стопли
За да не настръхват никога
Сезоните
30.05.2008
© Десислав Илиев Все права защищены
Поздрав.