25.12.2015 г., 16:34 ч.

В нейните очи 

  Поезия » Любовна
384 0 1

В нейните очи щом се опитам да погледна

Виждам грациозната осанка разцъфтяла

Като слепец в душата й искам да прогледна

За да видя как тя с мен душата си е сляла

Рядко срещам такива чувства в мен - горещи

И губя ума и дума щом пред нея застана

Като две очи зловещи

Сега виждам, че наистина я няма.

© Йордан Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може би тогава я е нямало, но когато я има не само ще я видиш, но и просто ще го знаеш...!!!
Предложения
: ??:??