22.11.2020 г., 18:21 ч.

В нощта 

  Поезия » Любовна
169 0 3

Стъпка по стъпка

към нова мечта.

Тръпка след тръпка,

искрее гръдта.

 

Свише загадка

ме завладя.

Парещосладка

е Любовта.

 

Нектарововкусни

във нощния час

са твоите устни,

даряват със страст.

 

Целувки на глътки,

горене – екстаз.

В горещи прегръдки

безспир ти и аз...

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??