25.04.2006 г., 6:30 ч.

В НОЩТА 

  Поезия
754 0 9

             В НОЩТА

Светкавица разкъса небосвода ,
разнесе се разтърсващ гръм ,
заглъхна на щурците съпровода ,
започна леко да ръми навън.
Вятърът се заигра с листата
и нощна птица с крясък отлетя ,
далечен ромон се дочу откъм реката
и после всичко пак потъна в тишина...

© Мими Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??