27.05.2006 г., 9:19 ч.

В очакване  

  Поезия
703 0 3

Цигара,
втора,
трета!
С поглед вторачен
във вратата отсреща...
Чакам!
Тебе!
Сега
и всеки следващ миг.
Кафето изстина
до топлата кола.
А тебе те няма!
Сега,
и после
- докога?
Ще чакам
- още много време,
цяла вечност,
може би!
Или поне,
докато
съм още жив!
С поглед вторачен
във вратата отсреща,
тебе очаквам!
Ела!

07.11.1995г.

© Александър Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??