6.08.2007 г., 21:40 ч.

В очакване... 

  Поезия
519 1 1
... Очите, навлажнени от света,
опипват самотата... Не е тъга,
а някаква меланхолична доба,
във нея къпе се една душа...

... Косите меки чакат твоя жест,
едно движение, което ще обърне
света, усещането за зора,
красивото в очите ще разцъфне...

... И ти пристигаш, Музо, идваш,
не закъсняваш, сипеш пълнота...
изпълваш мисълта
със болката от красотата на деня...

© Анелия Кирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??