8.12.2006 г., 20:30 ч.

В очакване на истинската зима 

  Поезия
780 0 8



В очакване на истинската зима,
ослушвам се и гледам в тишината.
Във черната тъма не виждам бяло,
но чувам трепет в Пустотата...


Покрила с бляскави снежинки
безкрайна кал и похот дива.
На пролет - цъфнали боровинки,
поля зелени, млада слива...


В очакване на истинската зима
летя като снежинка в пустотата.
Във снежна белота допирам рамо,
разстилам се, издъхвам в тишината...

© Атанас Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??