8 dic 2006, 20:30

В очакване на истинската зима 

  Poesía
797 0 8



В очакване на истинската зима,
ослушвам се и гледам в тишината.
Във черната тъма не виждам бяло,
но чувам трепет в Пустотата...


Покрила с бляскави снежинки
безкрайна кал и похот дива.
На пролет - цъфнали боровинки,
поля зелени, млада слива...


В очакване на истинската зима
летя като снежинка в пустотата.
Във снежна белота допирам рамо,
разстилам се, издъхвам в тишината...

© Атанас Коев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??