23.05.2024 г., 13:52 ч.

В очакване на пролетта 

  Поезия » Свободен стих
65 1 0

Видяхте ли тази сутрин
как Липата се напарфюмира
И замириса –
на пролет Небето

© Георги Ревов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??