25.12.2007 г., 13:16 ч.

В очакване на теб... 

  Поезия » Любовна
1440 0 39

           В очакване на теб, Любов...

 

 

 

Понякога... те мразя до безумна невъзможност!

Навярно искам да забравя колко те обичам...

На кръст разпъвам мислите си - до безбожност,

и дяволски наум от тебе трижди се отричам!

 

Понякога рисувам с пръсти в синкавия мрак...

Не търся твоите ръце! Докосвам тишината...

Прегръщам вятъра, с очи разчитам звезден знак -

небето с облаци предрича нямо самотата...

 

Понякога насън целувам те за сбогом тихо-тихо.

Наяве пък със "Добър ден!" дали те поздравих...?

Аз всеки ден зад онзи ъгъл те очаквам скрито,

Отричана любов, изплакана във моя стих...

 

 

23.12.2007 г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??