13.04.2013 г., 13:05 ч.  

В очите ми 

  Поезия » Друга
578 0 0


В очите ми



Виж в очите ми моята песен,

нежна мелодия, полет в нощта.

Виж, опознай го, животът е лесен,

просто илюзия, просто мечта.


Нека да бъде студен и суров,

нека в очите ми моята песен

сгрява сърцето ти с огън любов,

сграбчвай в прегръдка живота чудесен.

© Росен Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??