Изгревът в очите ти ме кара
да потъвам в рая полека - лека
докато в забравата загубвам се
и с поглед само да изпитвам...
най - красивото чувство на света,
щом ти - слънце мое - погалиш ме
с лъчите си и изпълваш ми сърцето,
като в делата си изричам "Обичам те!"
юни, 1996 год.
© Тита Всички права запазени