19.07.2023 г., 7:27 ч.

В полунощ 

  Поезия » Любовна
140 0 0

           В полунощ

 

Във полунощ сърцето ми е твое,

нощта чертае пътища незрими…

Във полунощ красивото е мое

и всички блянове неустоими.

 

Във полунощ най-силни са мечтите,

желанията, чувствата безкрайни…

Във полунощ красиви са очите,

погледна ли ги, виждам всички тайни.

 

Във полунощ ме чакай и обичай!

Ще бъде тайна между мен и тебе.

Във полунощ недей, не се заричай,

че чувствата ще пазиш дълго време!

 

Достатъчно е само да целуваш

косите ми във синкавия мрак.

Така ще знам, ще знам, че съществуваш

и в мислите си ще те търся пак.

                       Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??