3.05.2020 г., 13:17 ч.

В просъница 

  Поезия
367 0 0

Славей подхвана песен игрива,
подсвирквам му песен и аз ...
о, сънувам още, разбира се -
в моята гора мълчалива
откъде ти славей и аз за контраст -
някакъв щрих в душата от минало ...

 

 

 

 

 

© Валдемар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??