3 мая 2020 г., 13:17

В просъница 

  Поэзия
369 0 0

Славей подхвана песен игрива,
подсвирквам му песен и аз ...
о, сънувам още, разбира се -
в моята гора мълчалива
откъде ти славей и аз за контраст -
някакъв щрих в душата от минало ...

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??