16.08.2008 г., 21:24 ч.

В рамката на тунела 

  Поезия » Бели стихове
1133 0 1

"Утре започва от днес" - клише!

"Утрин светлосиня..." - страхотно!

Утре, с теб и мен.

Прекрасно!

Пламък и лед, невероятно?

Не!!!

Спокойствие и страст.

Ласка между камък и река.

Тунел.

И в рамката на тунела, пробит от страстта на водата,

сред спокойствието на скалата...

Рамка на картина и в дъното -

искрящият изгрев на любовта...

Есенно дърво, влюбено в реката и скалата!

Дърво, възкръсващо за нов живот от любовта:

Между огъня и леда!

Спомен?

Не, живот!

За айсберга и за пламъка.

Октомври 2006

                                      Горан

 

© Алексамдър Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нестандартно,но хубаво и истинско!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??