3.05.2014 г., 2:20 ч.

В ритъма на танца 

  Поезия » Любовна
735 0 2

Танцувай с мен, макар и танц последен!

Танцувай с мен! Прегърнал те в нощта

от мисълта за тебе съм обсебен,

от твоя чар и женска красота!

 

Танцувай с мен! И в ритъма на танца

сърцата ни безумно ще туптят,

докосвайки се, сливайки се... с шанса

да бъдем заедно в задъхан кръговрат!

 

Танцувай с мен, защото те обичам

и в този миг усещам пълнота...

почувствал как душата на момиче

попива в мен с любов и топлота!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??