31.08.2011 г., 1:11 ч.

В ръцете на лудия 

  Поезия
507 0 0

В ръцете на лудия душата ми бавно посърна,

преди да избягам ме хвърли в бездна дълбока

и бял ден за мен очите ми няма да зърнат,

защото до край на него обричам живота.

 

В ръцете на лудия аз търсех любов и разтуха,

разкрих се пред него, не знаех, че той е такъв,

подобно на вятър, студено към мене задуха

с обрулени чувства вися на дебелата връв.

 

В краката на лудия трупът ми тежко се свлече

и пак го целунах далече от другия свят,

в сърцето на лудия не влязох аз никога вече

и мъртва душата се лута в безкрайния ад.

 

 

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??