1.11.2012 г., 12:47 ч.

В сезона на грипа... 

  Поезия » Любовна
598 0 16

 

 

                                        В сезона на грипа...

 

                                        Тази любов, като грип е -

                                        попремине и пак се завърне.

                                        Не признава ваксина - току

                                        в нов щам се превърне...

                                        Като улична котка е,

                                        научена да намира храна

                                        пред дома ми...

                                        Но отворя ли за нея душата си,

                                        ще мярна само гърба ù...

                                   

 

                                                                                     01.11.2012 год.

 

                                                                

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??