9.10.2006 г., 15:37 ч.

В шепи събирам сълзите 

  Поезия
574 0 6
В шепи събирам сълзите-
неизплакани по тебе,
а изплаканите направиха река,
която кръстих с твоето име.
Загледана в небето,
търся твоята звезда-
искам да ти кажа,
толкова неща,
но на небето няма ни една...
Рисувам те със затворени очи,
както те виждам в моите мечти,
само моля се по-скоро,
да стигне реката до тебе,
в бутилки безчет аз изпратих,
послания за теб!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??