28.03.2010 г., 16:51 ч.

В шепите ти... 

  Поезия » Любовна
1103 0 25

Тъй нежна е

онази сладка пита,

в гърди която спомен

приюти-

две влюбени

пчели - зеници,

открили шепота на нежните

треви.

Сърце ли бе или ръцете,

които в своя свят

ми отреди-

да носят в шепи

нежността на цвете

и вятър от разлистени

липи.

© Петя Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??