Mar 28, 2010, 4:51 PM

В шепите ти... 

  Poetry » Love
1111 0 25

Тъй нежна е

онази сладка пита,

в гърди която спомен

приюти-

две влюбени

пчели - зеници,

открили шепота на нежните

треви.

Сърце ли бе или ръцете,

които в своя свят

ми отреди-

да носят в шепи

нежността на цвете

и вятър от разлистени

липи.

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??