7.07.2013 г., 15:28 ч.

В стих 

  Поезия » Любовна
571 0 11

 

                                                  

                                                       В СТИХ

                                                     

                                      По бързея на времето

                                      дописвам стих

                                      и в него има всичко...

                                      Но себе си

                                      единствено открих

                                     

                                      във две очи

                                                        обични...

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??