22.11.2012 г., 6:59 ч.

В сън да тръгна 

  Поезия » Друга
422 0 3

Няма път да го поема,

нямам сили да руша

в тоз живот като в поема

моя дух да утеша.

 

И кога от сън се будя,

и до късно аз не спя,

върху листа бял се чудя

как вразите да сразя!?

 

Любовта си да запазя

в този век горчив, нелек

и до майчината пазва

в сън да тръгна надалек.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??