11.06.2017 г., 20:12 ч.

В сънищата 

  Поезия » Свободен стих
473 0 0

 

Какво намирам в съня си?
Това, че летя и мечтая...
А къде облаците са слънца?
В сълзите и усмивките на мечтите...
А кой е този мой свидетел?
Ти, единствено и само ти...
Мечта, ти си моята вяра.
Ти си моята свята надежда.
И стъпка по стъпка животът...
ми намира своя смисъл.
Летя свободен, като Пегас...
Летя в сънищата си с теб.

© Даниело Данали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??