28.02.2017 г., 22:02 ч.

В съня 

  Поезия » Любовна
932 1 4

Неканена ще идвам във съня ти,

с нощта безплатна ще се слея,

ще пия нежност от дъха ти

и тайно в мислите ти ще живея.

 

Блажено в теб ще се разлея,

ще се превърна в мека топлина,

по устните ти сладостта ще лея

и музика от райска долина.

 

Като звезда ще заискря във мрака

и тихичко на пръсти след това

на тръгване ще ти оставя знака –

с Любов рисувани от мен слова.

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??