14.07.2006 г., 0:40 ч.

В съня ми 

  Поезия
707 0 5
Не зная как в съня ми акостира?
Дали защото дълга е нощта
или защото бисери събирах
в морето на самотните сърца?

Обичащи, безмълвни и безтленни,
забравили житейски негативи,
давещи се в капка нежност,
посрещаме деня щастливи.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??