14 jul 2006, 0:40

В съня ми 

  Poesía
709 0 5
Не зная как в съня ми акостира?
Дали защото дълга е нощта
или защото бисери събирах
в морето на самотните сърца?

Обичащи, безмълвни и безтленни,
забравили житейски негативи,
давещи се в капка нежност,
посрещаме деня щастливи.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??