13.08.2004 г., 12:52 ч.

В съня ми 

  Поезия
1512 0 0

Ти, призрако, бледно- красив
нощем си ми потребен
в сън романтичен и див
идвай истински, земен.
И гали ме със устни умел,
по плътта ласки рисувай,
много прегръщай ме смел,
любовен танц изтанцувай.
Запали ме с очи на море,
забушувай до болка кръвта ми,
после падни на колене
и се вречи в любовта ни.
Тогаз ще протегна ръце
поне за малко да те имам
и ще съм доволна като дете
нищо, че на сутринта ще си отидеш!

© Дарина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??