19.12.2009 г., 19:04 ч.

В тази нощ... 

  Поезия » Друга
645 0 17

Светът ще е изпълнен със любов
на тази нощ...    
Аз ще се взирам в нощното небе,
опитвайки се да не плача.  
Ще бъда у дома. Сама.  
Опитвайки се болката да скрия.
На масата ще има вино, две чаши
и много свещи ще горят.  
И  в тази приглушена светлина
ще слушам музиката наша.  
И ще си спомням времето,  
в което танцуваха телата.  
И се докосваха душите,  
а думите излишни бяха...  
Написано бе всичко във очите.
В тази нощ,    
изпълнена с любов...  
само искам да знаеш:  
Ще ми липсваш!    
И може би - не точно - ТИ!  
А онова усещане със  теб...  
И малко ще ме заболи...  

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??